HIK har brug for dig - ja dig, lige præcis dig.
Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder i HIK


Bliv instruktør i HIK
Det vigtigste er ikke at du har erfaringen, men at du har lysten. Alle skal jo starte et sted. Vi kan gennem DGI tilbyde kurser i høj kvalitet som giver dig mulighed for at undervise i det du gerne vil og dem du gerne vil. Vi er også interesseret, hvis dine ønsker mere går i retning af at være hjælpeinstruktør.

Hvilke hold kan jeg undervise i?

HIK tilbyder gerne nye hold til børn, unge og voksne. Vi lytter til dine forslag og idéer om hold i HIK og prøver gerne nye ting af.

Hvornår kan jeg undervise?
En sæson i HIK løber typisk fra september til marts. Det betyder dog ikke at alle hold skal ligge indenfor det tidsrum. HIK er åbne overfor dine idéer til det bedste forløb.

Hvor foregår undervisningen?
HIK har adgang til lokaler på skolerne i Hadsten og Hadbjerg. Derudover er det også muligt at låne lokaler i Sløjfen. Hold kan også foregå udenfor - i skoven, engen eller hvor man nu finder det hensigtsmæssigt. Du kommer med forslag - HIK hjælper med at skaffe lokaler.
 
Giv en hånd med til et af vore arrangementer
Hvert år afholder HIK forskellige arrangementer - fx fastelavnsfest, forårsopvisning, hoppedag. Disse arrangementer opstår alene vha. frivillige der hjælper til. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kan afse nogle timer til et eller flere af arrangementerne.

Bestyrelsesarbejde

Hvis du vil være med til at tage beslutninger i HIK så er bestyrelsen det rette sted at starte. Lad os høre fra dig hvis du har lyst til at være med.


Fotograf
Vi søger en frivillig fotograf med lyst til at komme til opvisninger og arrangementer og tage billeder. Hvis du har prøvet at tage billeder at "folk i fart" er det en fordel, billederne skal have en kvalitet, så de er repræsentable til vores facebookside og hjemmeside. Vi skal have billederne hurtigst muligt efter arrangementet, senest en uge efter.
For at høre mere kontakt Kathrine på kathrineblochs@gmail.com

Hadsten Idrætskreds - din idrætsforening i Hadsten - CVR nr 3044 7484