Kom med - frivillig i HIK » Stillingsopslag » Medinstruktør søges (Spring for drenge og piger 1.-2. kl.)

Medinstruktør søges på Boys and Girls

 

Holdet henvender sig til drenge og piger i 1.-2. klasse og de har brug for en springmodtager. Holdet instruktørteam står af Lisette med hjælp fra forældrehjælpere, men de glæder sig til at du bliver en del af instruktørteamet!


Som medinstruktør skal du kunne hjælpe på holdet tirsdage fra ca. 16:30-18.
Du kommer til at køre holdet med Lisette, som er en erfaren instruktør, så hun har styr på planlægning og opbygningen af træningerne, men der er brug for en som vil og kan hjælpe med springmodtagningen.
Det er en fordel hvis du har kenskab til gymnastik og modtagning af spring, men har du ikke det, så fortvivl ikke. HIK betaler gerne for kurser så du bliver godt rustet til opgaven.


Som medinstruktør får du:

  • forhåndstilmelding (og dermed pladsgaranti) og gratis kontingent til din husstand
  • Adgang til interne kurser, undervisning og events
  • Et erfaringsgrundlag til dit CV
  • Et netværk og en del af et fantastisk socialt sammenhold, hvor der er plads til alle
  • smittende smil og glæde fra gymnasterne

 
Så hvis du vil være med til at give en masse skønne børn (og måske også dit eget barn) muligheden for fortsat at gå til gymnastik , så er det nu du skal på banen!  Ring eller skriv til Lisette på 28706521 eller lisette_venoe@hotmail.com for en uforpligtende snak eller hvis du har spørgsmål.

Sæsonen løber fra 1. september til 31. marts.
For at få fordel af forhåndstilmelding er det væsentligt, at vi har hørt fra dig i god tid inden tilmeldingen åbner (som sker første mandag i august).

Hadsten Idrætskreds - din idrætsforening i Hadsten - CVR nr 3044 7484