Holdtilmelding 2022/2023 » Tilmeld dig her

Før du tilmelder dig


Din medlemsprofil er personlig - det vil sige, at hvert familiemedlem (der ønsker at være tilmeldt et hold i Hadsten Idrætskreds) skal tilmeldes via eget navn og egen profil. Medlemsprofilerne kan dog godt indeholde samme mailadresse og telefonnummer. Det er vigtigt at hvert medlem er tilmeldt med egne oplysninger, eks. i tilfælde af medlemsindberetninger, eventuelle skadesanmeldelser og andre praktiske ting.

Har du tidligere været tilmeldt et hold i Hadsten Idrætskreds? Så er det vigtigt at du opdaterer dine oplysninger; telefonnummer og mail så du kan få vigtig info og blive informeret om eventuelle aflysninger. Den tilmeldtes tøjstørrelse; da det er den vi går ud fra, når vi bestiller eks. opvisningstøj. 

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her så kontakt Kathrine Bloch (ved spørgsmål vedr. hjemmeside og tilmelding) og Carsten Knudsen (ved spørgsmål vedr. kontingent og betaling). Deres kontaktoplysninger finder du her

Spørgsmål til det enkelte hold skal stilles til instruktøren/instruktørerne. 


Du er nu klar til at tilmelde dig og din familie - god fornøjelse, vi glæder os til at se dig smiley

Er det hold du gerne ville på allerede fuldt booket? 


Så tilmeld dig ventelisten! Hvis der kommer ledige pladser på et hold, går vi altid efter ventelisten, derfor er det altid en god idé at tilmelde sig der - du skal først betale for at være tilmeldt på holdet, når du bliver tilbudt en plads på holdet og har accepteret pladsen. Rigtig mange af dem, der først kommer på venteliste, bliver tilbudt en plads. 

Hvis der skulle være lang venteliste på et hold, bliver der nogle gange oprettet et ekstra hold for lige netop den aldersgruppe. Når/hvis vi gør det, er det ligeledes først og fremmest de gymnaster der er tilmeldt ventelisten på det "oprindelige hold" der bliver tilbudt en plads på "ventelisteholdet"; hvis holdet ikke er fyldt efter det, åbner vi op for at andre også kan tilmelde sig. 

Sæson 2022/2023

Gymnastiksæsonen løber typisk fra d. 1/9 til den sidste uge i marts, enkelte hold har kortere eller længere sæson. Du kan læse under hvert enkelt hold, hvornår holdet har første og sidste træningsgang. 

Vi åbner op for tilmeldinger den første mandag i august kl. 18:00. Du kan først oprette din profil i systemet, når vi åbner for tilmeldinger.

Hvis du/dit barn i forvejen har en medlemsprofil fra tidligere, vil det hjælpe overblikket, hvis du bruger den igen i stedet for at oprette en ny. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Holdliste

Herunder finder du de hold, vi tilbyder lige nu:

Hadsten Idrætskreds - din idrætsforening i Hadsten - CVR nr 3044 7484